

زبان قرقیزی
(به قرقیزی: ?????? ????ØŒ قیرعیز تیلیØŒ Kyrgyz tili) زبان رسمی کشور قرقیزستان است.
این زبان که دارای 5 میلیون گویشور در قرقیزستان و افغانستان و ... است از خانواده زبانهای ترکی بوده و با زبان قزاقی نزدیکی بسیاری دارد.
قرقیزی در قزاقستان و قرقیزستان با الفبای سیریلیک (دارای سه حرف بیشتر از سیریلیک روسی) و در چین با الفبایی برگرفته از الفبای عربی نوشته میشود.
پیشتر با الفبای لاتین نوشته میشد.
ترجمه فارسی به انگلیسی ،ترجمه متن فارسی به انگلیسی


ایتالیایی جنوبی
گویشی است از زبانهای رومی از گروه ایتالیایی غربی که در کشور ایتالیا در مناطق جنوبی تکلم میشود
و حدود یازده میلیون تن گویشور دارد. برخیها آن را گویشی از زبان ناپلی و برخی گویشی از زبان ایتالیاییمیدانند.
به نوبه خود لهجههای متعددی نیز دارد.


بانکداری الکترونیک یا برخط یا اینترنتی
عبارت است از فراهم آوردن امکاناتی برای کارکنان در جهت افزایش سرعت و کارایی آنها در ارائه خدمات بانکی در محل شعبه و همچنین فرایندهای بین شعبهای و بین بانکی در سراسر دنیا و ارائه امکاناتسختافزاری و نرمافزاری به مشتریان که با استفاده از آنها بتوانند بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک، در هر ساعت از شبانه روز (24 ساعته) از طریق کانالهای ارتباطی ایمن و با اطمینان عملیات بانکی دلخواه خود را انجام دهند.
به عبارت دیگر بانکداری الکترونیکی استفاده از فناوریهای پیشرفته نرمافزاری و سختافزاری مبتنی بر شبکه و مخابرات برای تبادل منابع و اطلاعات مالی به صورت الکترونیکی است و نیازی به حضور فیزیکی مشتری در شعبه نیست.
به مشتریان اجازه میدهد تا معاملات اقتصادی را در یک وبسایت امن به طرقی مثل کارهای خرده بانکی یا بانک مجازی، موسسه مالی و اعتباری یا شرکتهای ساخت و ساز انجام دهند.
تعریف
مولر (2008)، بانکداری الکترونیک را استفاده بانکها از اینترنت برای ارائه خدمات بانکی به مشتریان و استفاده مشتریان از اینترنت برای ساماندهی، کنترل و انجام تراکنش بر روی حسابهای بانکی خود تعریف میکند.با این حال، برخی از صاحبنظران تعریف کلی تری ارائه کردهاند و استفاده از سایر ابزارها و کانالهای الکترونیک نظیر تلفن همراه، تلفن و تلویزیون دیجیتال به منظور اطلاعرسانی، ایجاد ارتباط و انجام تراکنش بانکی را نیز مشمول تعریف بانکداری الکترونیک دانستهاند.
مهمترین کانالهای بانکداری الکترونیک عبارتند از:
- رایانههای شخصی
- کیوسک
- شبکههای مدیریت یافته
- تلفن ثابت و همراه
- دستگاههای خودپرداز
- پایانههای فروش
برخی اصطلاحات بانکی دوره وصول مطالبات ، حقوق بانکی ، آیین نامه وصول مطالبات


لوگوها بیانگر برند محصولات و عملکرد یک شرکت هستند که حاوی یک پیغام خاص میباشند، به طوری که بینندگان یک لوگو با دیدن آن پیام خاصی را دریافت میکنند.
بهترین لوگوهای دنیا از آنِ شرکتهایی است که بیشترین فروش را دارند از جمله لوگوهای شرکت the Tostitos، شرکت مشاوره مالی Raven، موسسه آکواریوم Pittsburgh Zoo and Aquarium در آمریکا، Body Wisdom Families، Sun Microsystems ،Treacy Shoes، شرکت مایکروسافت، کورل و ... .
در اینجا به بررسی مفهوم برخی از مهمترین لوگوها میپردازیم.
لوگوی برند محصولات ایسوز
کمپانی ایسوز (ASUSE) تولیدکننده وسایل الکترونیکی به منظور القا احساس سرعت و قدرت به مخاطبان خود، علاوه بر داشتن حروف بزرگ برند حاوی یک چشم نیز در میان لوگو میباشد که این امر زیبایی خاصی را به آن بخشیده است.
لوگوی فیسبوک
در لوگوی فیسبوک واژه FaceBook در درون یک کادر مستطیلی با رنگ آبی قرار گرفته است. این مستطیل بیانگر وجود امنیت کاربران میباشد و رنگ آبی، احساس آرامش را به کاربران منتقل میکند.
لوگوی Xbox 360
یکی از مشهورترین کنسولهای بازی نسل هفتم شرکت Xbox 360 میباشد که تحت نظر شرکت مایکروسافت کار میکند. این شرکت یکی از محبوترین برندها جهان به شمار میرود. عدد 360 که در لوگوی این برند به کار رفته بیانگر زاویه 360 درجه است احساس قرار گرفتن در مرکز دنیای تصنعی را به کاربران خود منتقل کند.
لوگوی اپلیکیشن Firefox
در لوگوی این نرم افزار از یک کره زمین استفاده شده که یک روباه آتیشن به دور آن میچرخد. مفهوم این لوگو بیانگر کارکرد جهانی این اپلیکیشن و سرعت بالای آن میباشد.
لوگوی اپلیکیشن اینستاگرام
اینستاگرام به عنوان یکی از شبکههای اجتماعی پرطرفدار در حال حاضر به شمار میرود. لوگوی این نرم افزار در برگیرنده یک دوربین عکاسی به همراه چند نماد رنگی بر روی آن میباشد. سازندگان این لوگو قصد داشتند تا پیغامهای خاصی چون امکان ارسال تصاویر و ویرایش آنها را به کاربران منتقل نمایند.
لوگوی اپلیکیشن Google Wallet
این نرم افزار که به منظور پرداختها و اطلاع کاربران از بدهیها و سایر اطلاعات بانکی ساخته شده، قابل نصب بر روی گوشیهای همراه است. لوگوی این اپلیکیشن به صورت یک W متشکل از 4 رنگ میباشد. W بیانگر حرف اول Wallet به معنای کیف پول است و رنگهای متنوع به کاربرده شده در لوگو به منظور نشان دادن کارکردهای مختلف این نرم افزار میباشد.
لوگوی فدرال اکسپرس
لوگوی فدرال اکسپرس بسیار ساده و معنای «قدرتمندی»، در آن نهفته است. فلش سمت راست یا به جلو، بین ای(E) و اکس(X) احساس حرکت به جلو را بیان میکند.
لوگوی Sony Ericsson
در لوگوی محصولات Sony Ericsson از یک دایره استفاده شده که مفاهیمی چون برقراری ارتباط، امنیت، تکامل، تداوم و راحتی را به کاربران منتقل میکند. همچنین شکل e نیز در آن دیده میشود که بیانگر سرعت بالای محصولات این شرکت میباشد.
لوگوی خودروهای BMW
دایره معروف لوگوی شرکت بی ام و (BMW ) حاوی یک ملخ در حال حرکت که دور آن را رنگ آبی فرا گرفته است. در این لوگو ملخ نمایانگر هواپیما و رنگ آبی نشان دهنده آسمان میباشد.
لوگوی نرم افزار Skype
این نرم افزار، تماسهای صوتی و تصویری برای ویندوز و گوشیهای همراه را برقرار میکند. لوگوی این نرم افزار به صورت نوشتارهای skype میباشد که با رنگ سفید نوشته شده و اطراف آن را یک نوار آبی رنگ پوشانده است. این امر حس آرامش بخشی را به مخاطبان و کاربران منتقل میکند.
لوگوی هدفون Beats
این کمپانی تولید کننده هندزفری، هدفون و اسپیکر میباشد. لوگوی این شرکت به صورت یک دایره قرمز رنگ با یک p وارونه میباشد. این p وارونه نمادی از قسمتی از هدفون میباشد. رنگ قرمز هم حس شادی و هیجان را به کاربران انتقال میدهد.
لوگوی شرکت Adobe
این شرکت تولیدکننده نرم افزارهای گرافیکی میباشد. در لوگوی محصولات این شرکت از علامت مثلث استفاده شده که نشان قدرت نرم افزارهای گرافیکی است.
لوگوی لپ تاپ Vaio
در لپ تاپهای Vaio که زیر مجموعه شرکت سونی به شمار میروند، حروف V و A نشان دهنده شکل موج آنالوگ و حروف I و O نشان دهنده یک کد ویژه میباشند.
لوگوی سایت Amazon
احتمالا متوجه شدهاید که یک فلش زرد رنگ مانند یک لبخند در زیر آرم شرکت آمازون قرار دارد، این علامت بیانگر کاربرد تمامی حروف در این سایت میباشد.
لوگوی شرکت اپل
شرکت اپل برای لوگوی محصولات خود یک سیب را در نظر گرفته است. همانطور که میدانید اپل به معنای سیب میباشد اما اینکه قسمتی از سیب گاز زده شده به این معناست که سیب را از دیگر میوههای مشابهی چون گیلاس متمایز کنند. زیرا اگر سیب به صورت کامل قرار داده میشد، ممکن بود بسیاری آن را با گیلاس اشتباه بگیرند.(برای مشاهده تاریخچه لوگوی اپل کلیلک کنید)
لوگوی مرسدس بنز
آرم گرد مرسدس بنز با یک ستاره سه گوشه در میان، دارای سه فضای سفید که نشان دهنده زمین، آسمان و دریاست و به این معناست که مرسدس بنز بر آسمان و دریا تسلط دارد.
لوگوی Four Square
شرکت Four Square که در زمینه مکانیابی برای کاربران کار میکند به نوعی سرویس موقعیت یابی محسوب میشود. در لوگوی این سایت، یک فلش به رنگ بنفش درون یک نقشه قرار گرفته که بیانگر توانایی سایت برای مکانیابی میباشد.
برچسب : طراحی مجدد لوگو ، ریدیزاین لوگو ، خدمات سئو بهینه سازی
منبع :صد لوگوی زیبای جهان


به شیوه ای از تجارت گفته میشود که در آن بازارهای خرید و فروش به صورت آنلاین صورت میگیرد. به این معنا که شبکههای اینترنتی به عنوان واسطه میان مصرف کنندگان و تولیدکنندگان عمل میکنند. فروشگاههای اینترنتی در حکم بنگاههای اقتصادی عمل میکنند و کاربران اینترنتی نیز همان خریداران و مشتریان میباشند. از تجارت الکترونیک میتوان با عنوان «کسب و کار اینترنتی» نیز یاد کرد. در سالهای اخیر به دلیل رشد روزافزون استفاده از اینترنت، تجارت الکترونیک بیش از پیش کاربرد یافته است که همچون گذشته یک واژه بیگانه و نامأنوس به شمار نمیرود.
انواع تجارت الکترونیک
تجارت الکترونیک به لحاظ تراکنشها به انواع مختلفی طبقه بندی میشود:
ارتباط فروشنده با فروشنده (B2B): در این روش بنگاهها و فروشندهها به عنوان طرفین معامله به شمار میروند.
ارتباط فروشند و مشتریان (B2C): در این نوع تجارت که بسیار رایج است، ارتباط تجاری مستقیم بین فروشندهها و مشتریان برقرار میباشد.
ارتباط مشتریان و فروشندهها (C2B): در این نوع خریداران به کمک اینترنت محصولات شرکتها را اعم از کالا و یا خدمات خریداری میکنند.
ارتباط مشتریان با مشتریان (C2C): در این شیوه ارتباط خرید و فروش میان مشتریان برقرار میباشد.
ارتباط بین بنگاهها و سازمانهای دولتی (B2A): این نوع تعاملات تجاری بین بنگاههای اقتصادی و شرکتها میباشد که از جمله پرداخت مالیاتها و عوارض از جمله تعاملات آنها به شمار میرود.
ارتباط بین دولت و شهروندان (G2C): در این نوع تجارت الکترونیک ارتباط اصلی میان دولت و توده مردم برقرار است که شامل بنگاههای اقتصادی، موسسات دولتی و کلیه شهروندان میباشد. این شیوه تجارت در ذیل دولت الکترونیک میگنجد.
ارتباط بین دولتها (G2G): در این نوع تجارت الکترونیک، ارتباط میان دولتها برای برقراری روابط تجاری از قبیل صادرات و واردات میباشد.
کاربرد تجارت الکترونیک
تجارت الکترونیکی در سطح وسیعی کاربرد دارد به این معنا که نه تنها شامل خرید و فروش از طریق اینترنت است؛ بلکه شامل سایر جنبههای فعالیت تجاری مانند تهیه لیست از کالاها، مدیریت تولید، تهیه، توزیع، جا به جایی کالاها و همچنین خدمات پس از فروش میشود.
مراحل راه اندازی تجارت الکترونیک
ثبت دامین
طراحی سایت حرفه ای
خرید فضای اینترنتی
پرداخت الکترونیکی
ایجاد و تأمین امنیت وب سایت برای مشتریان
بازاریابی، تبلیغات و جذب مشتریان
مزایای تجارت الکترونیک چیست؟
1- قابلیت کاهش قیمت محصولات
2- جهانی شدن فعالیت شرکتها
3- افزایش تعداد مشتریان از طریق بازاریابی
4- امکان خرید بصورت آنلاین و در هر ساعت از شبانه روز
5- گسترش فعالیتهای شرکت در سطح ملی و بینالمللی
6- امکان مقایسه سریع و به موقع قیمت محصولات توسط مشتریان
7- تسهیل حمل و نقل عمومی و کاهش هزینههای ارتباط از راه دور
8- دسترسی مشتریان به اطلاعات مربوط و مفصل در عرض چند ثانیه
9- کمک به شرکتهای کوچک برای مقابله و رقابت با شرکتهای بزرگ
10- تهیه مواد و خدمات مورد نیاز در کمترین زمان ممکن از سایر شرکتها
11- ایجاد انتخابهای گسترده برای مشتریان و در نتیجه رضایتمندی آنها
12- امکان تعامل و برقراری ارتباط میان مشتریان و مبادله نظرات و مقایسه تجربیات آنها
13- امکان کار در منزل و کاهش نیاز به طی کردن مسافتهای درون شهری و به تبع آن کاهش ترافیک و آلودگی
15- حذف واسطهها و کوتاه کردن کانالهای بازاریابی و در نتیجه تولید محصولات با قیمت نهایی کمتر و سود بیشتر
16- امکان استفاده مردم در سراسر دنیا اعم از کشورهای صنعتی و در حال توسعه و مناطق روستایی و دورافتاده
17- کاهش هزینه توزیع و تولید، افزایش کیفیت خدمات اجتماعی و خدمات بهداشتی درمانی
معایب تجارت الکترونیک
1- کاهش میزان تولید
2- تأثیر ناشناخته آن بر روابط اجتماعی انسان
3- کاهش تولید شرکتهای ورشکسته
4- اینترنت به عنوان یک شبکه فاقد سیاستگذارى و بدون مالک
5- از بین رفتن بخش وسیعی از مشتریان با واگذارى بخش عمدهاى از بازارهاى صادراتى به رقباى خارجی
6- مسلط شدن مدیریت و سرمایه گذاران خارجى با حداقل بها بر مراکز تولیدی داخلی
طراحی وب سایت ، بهینه سازی سایت ، سفارش طراحی سایت ، ساخت لوگو ، طراحی سایت سازمانی ،
بازدید دیروز : 17
کل بازدید : 453978
کل یاداشته ها : 435