

گفته شده اولین رنگی که پیدا شد آبی آسمانی بود . اما گیاهان نبودند که از آن رنگ متاثر شوند . و نه هیچ چشمی از حیوان که به آن بنگرد . بعد از آبی آسمانی ، آبی دریایی ، سپس سبز کلروفیلی نباتات ، و بعد گیاهان و حیوانات ، کره خاکی را از رنگهای گوناگون ، پر زرق و برق گردانیدند. بسته بندی
و آنگاه انسان پا به عرصه گیتی نهاد. چاپ فوری
او رنگهای اطراف خود را حس میکرد اما متوجه تاثیر آنها در وجود خود نبود .
اولین رنگهایی که بشر اولیه شناخت سیاه وسفید بود ( شب و روز ) . یا به عبارت دیگر آبی تیره در شب و زرد روشن در روز.
پس از آشناییش با رنگها به مرور به نقاشیهای روی دیوار غارها که خود ترسیم کرده بود رنگ داد.
و تهیه رنگ جای خود را در این میان در زندگی بشر باز کرد.چاپ بنر ،
بشر بدوی مانند انسانهای امروزی ابزار و زیور آلات خود را با رنگها آراست و هر گاه به میدان جنگ میرفت، خود را با لباسهای جنگی الوان زینت میداد تا حیرت و وحشت در دل دشمن ایجاد کند.
او مواد اولیه رنگها را از مواد طبیعی تهیه میکرد اما بعدها رنگرزی به عنوان شغلی برای انسان اهمیت پیدا کرد .
در تمام ادوار تاریخ بشری انسان خود را با رنگ همراه کرده است . البته در این میان ایرانیان ، مصریان و یونانیان ، بیشتر از همه اقوام درخشیده اند و در استفاده از رنگها تبحر خاصی داشته اند.


زبان تُخاری
شاخهای از خانواده? زبانهای هندواروپایی است که دو زبان از آن شناخته شده است:
- تخاری شرقی (یا تُرفانی یا تخاری A)
- تخاری غربی (یا تخاری B)
این دو زبان در هزاره? اول پس از میلاد در شمال حوضه تاریم در منطقه شینجیانگ چین توسط قوم تخار تکلم میشده است.
از زبان تخاری، نوشتههایی از سده? هشتم میلادی به جا ماندهاست. این دو زبان پس از آمدن قوم ترکتبار اویغور در سده? نهم میلادی منقرض شدند.
این زبانها در نتیجه? حفریات در ناحیه تورفان شناخته شدند.


نظام اقتصادی
به عنوان یکی از مهمترین ارکان بنیان اقتصادی هر کشور نقش بسزایی در فرهنگ، معیشت و پیشرفت جوامع ایفا میکند. پدیدههایی مثل فقر و ثروت، عدالت و بیعدالتی و ایجاد انگیزه فردی یا عدم وجود آن همگی تحت تاثیر نظام اقتصادی و در چهارچوب آن بهوجود میآیند.
یک نظام اقتصادی مانند نظام اقتصادی سرمایهداری میتواند در ابتدا با تکیه یکسویه بر اصالت فرد و به رسمیت شناختن آزادیهای نامحدود فردی و ارجحیت منافع فرد بر جمع، زمینه ایجاد انگیزه فعالیت اقتصادی در افراد را بهوجود بیاورد و با تکیه بر مکانیسم بازار مخصوصاً در زمینه توزیع درآمد و مخالفت با دخالت دولت در فعالیتهای اقتصادی، فقر و تضاد طبقاتی را گسترش دهد و در پایان باعث افزایش نارضایتی و کاهش انگیزه اقتصادی در قشر ناراضی و در نهایت کاهش کارایی شود. ادامه مطلب...


امروزه با توجه به گستردگی علم طراحی قالب برای سایت، روشهای متفاوتی برای این کار وجود دارد که یکی از آنها استفاده از Heroheader میباشد. در واقع، Heroheader استفاده از تصاویر گرافیکی و متنهایی میباشد که در صفحه اصلی سایت و یا در دیگر صفحات سایت کاربرد دارند.
بارگذاری از تصاویر بزرگ، تصاویر اسلایدی، تصاویر حاوی متن، تصویرثابت یا متحرک، ویدئو و انیمیشن از جمله روش های Heroheader می باشد که موجب تعادل در طراحی قالب میشود.
در این روش با استفاده از یک تصویر بزرگ در بخش ابتدایی سایت همراه متن صورت میگیرد به گونهای که کل صفحه نمایش را پوشش میدهد و هم اندازه صفحه نمایش می باشد.
کاربرد صحیح و مناسب رنگها، فونتها، المانهاو آیکونهای گرافیکی ساده در تکنیک Heroheader تأثیرمطلوبی در طراحی قالب سایت بر جا میگذارد. همچنین موجب زیبایی و گیرایی طراحی سایت میشود.


اقتصاد خرد
(به انگلیسی: Microeconomics) شاخهای از علم اقتصاد است که به مطالعه منحصر به فرد اقتصاد، تجزیه و تحلیل بازار، رفتار مصرفکنندگان و خانوارها و بنگاهها میپردازد و اساس آن مدلهای ریاضی است. اقتصاد خرد چگونگی رفتار انسانها و انتخابهایشان را در سطح واحدهای خرد یا کوچک اقتصادی مانند یک فرد، یک بنگاه، یک صنعت یا بازار یک کالای خاص بررسی میکند و به چگونگی تعامل بین خریداران و مصرفکنندگان و عوامل مؤثر در انتخاب خریداران میپردازد. اقتصاد خرد بهخصوص به الگوی عرضه و تقاضا برای کالاها و خدمات و همچنین تعیین قیمت خروجی در بازارهای خاص توجه دارد و معمولاً در بازارهایی که در آن کالاها در حال خرید و فروش هستند کاربرد دارد. ادامه مطلب...
بازدید دیروز : 1
کل بازدید : 453968
کل یاداشته ها : 435