

پس از ساخت سایت تهیه محتوای مناسب برای آن تاثیر به سزایی بر سئو و دیده شدن آن دارد،اما این که این مطالب کامل، مفید و ناب باشند بسیار مهمتر است.
پاندای گوگل الگوریتمی است مختص بررسی محتوای وب سایت که با جدیدتر شدن فناوری اهمیت فوق العاده ای کسب کرده و هر چه بیشتر با آن همگام شوید ،امتیاز بیشتری کسب خواهید کرد.
بروزر سانی پاندای گوگل به یک مسئله بزرگ برای بسیاری از وب سایت ها تبدیل شده است.
حال اینکه چه این محتوا ضعیف نوشته شده اند و به عمق مطلب اشاره ندارند و چه این محتوا از وب سایت های دیگر کپی شده اند.
از سال 2011 پاندا با مجازات سایت هایی که کیفیت محتوای پایینی دارند، کار را برای این وب سایت ها سخت کرده است.
اگر شیب ترافیک ارگانیک شما پس از تحولات الگوریتم جدید گوگل سیر نزولی پیدا کرده است،وقت آن رسیده که نگاه جدید تری به محتوای وب سایت خود بیاندازید.
ایجاد تغییراتی بر محتوای فعلی وب سایتتان می تواند قضیه ی دشواری برای شما باشد، اما با به کار گرفتن ابزار های رایگان زیر شما می توانید به راحتی از الزامات جدید پاندا در جهت افزایش ترافیک ارگانیک سایتتان استفاده کنید.
ابزار رایگان شماره ی یک : ScreamingFrog
ScreamingFrog قابلیت بسیار مفیدی دارد که توسط آن شما می توانید با استفاده از ستون شمارش کلمات در این ابزار، تعداد کلمات موجود در یک صفحه را ، بدست آورید. پس از دانلود ScreamingFrog یک اسکن فوری بر روی وب سایتتان انجام دهید.
سپس به تب های داخلی مراجعه و گزینه ی HTML را از تب فیلتر انتخاب کنید. این کار تمام مطالب موجود در تمام صفحات وب سایتتان را در دسترس قرار می دهد.
سپس به ستون شمارش کلمات رفته و تعداد کلمات موجود در هر صفحه از وب سایتتان را به دست آورید. معمولا حدود 500 کلمه در هر صفحه مقداری مناسب است، اما مقادیر کمتر از آن نیاز به بررسی بیشتر دارد.
لازم به ذکر است که این ابزار تمامی لغات، حتی کلمات غیر اصلی و کلمات خارج از متن را هم می شمارد. پس این دو مورد را هنگام بررسی اطلاعات به دست آمده در نظر داشته باشید.
ابزار رایگان شماره ی دو : Copyscape
یکی از بهترین روش های رایگان برای یافتن این که محتوای سایت شما اصلی است یا خیر استفاده از Copyscape می باشد. Copyscape کلمات استفاده شده در سایت شما را بررسی کرده و سپس تمام اینترنت را اسکن کرده و کپی های موجود از محتوای سایت شما را پیدا می کند.
شما می توانید به آسانی به سایت رفته و آدرس اینترنتی مورد نظر خود را جهت اسکن در نوار جستجو وارد کنید. سپس لیست همه ی وب سایت هایی که محتوای یکسان و یا مشابه با شما داشته اند پدید می آید.
اگر وبسایت شما محتوایی مشابه و یا یکسان سایتهای دیگر منتشرکرده است،وقت مناسبی را به منحصر به فرد ساختن محتوای وب سایتتان اختصاص دهید.
ابزار رایگان شماره ی سه: جستجوی "InText" درگوگل
یک راه بسیار دقیق و باز هم رایگان برای یافتن این که محتوای سایت شما اصلی است یا خیراستفاده ازجستجوی "InText" درگوگل است. به سادگی چند جمله از اواسط مقاله های خود را کپی کرده ، به نوار جستجوی گوگل رفته و در قسمت "InText" تایپ کنید.
سپس به سادگی آن را درمتن خود واردکنید،در پایان مطالب خود علامت بسته شدن بگذارید و جستجو کنید!
سپس شما یک لیست از وب سایت هایی که مطالبی یکسان و یا مشابه شما دارند می بینید. اگر وب سایت شما در نتایج اصلی نمایش داده نمی شود، برای یافتن آن باید در قسمت نتایج حذف شده جستجو کنید.
اگر وب سایت شما در لیست نتایج حذف شده نمایش داده می شود، قطعا نشانه ای از مشکل محتوای وب سایت می باشد.
ابزار رایگان شماره ی چهار : ابزارPanguin
اگرشما از گوگل آنالیز استفاده می کنید ،یک ابزار عالی برای بررسی چگونگی تاثیر بروزرسانی الگوریتم گوگل بر وبسایت شما، ابزار "Panguin" است.
ابزار panguin اطلاعات گوگل آنالیز ??ا به منظور بررسی تاثیر به روز رسانی های گو??ل بر ترافیک ارگانیک وب سایت شما یکپارچه کرده وهیچ یک ازاطلاعات را ذخیره نمی کند .
ابزار رایگان شماره ی پنج : میدان دید سئو توسط SearchMetrics
اگر شما از گوگل آنالیز استفاده نمی کنید و اخیرا یک به روز رسانی جدید و بزرگ درالگوریتم های گوگل انجام شده است، این ابزار بهترین وسیله برای شماست.SearchMetrics یک ابزار برای یافتن کلمات کلیدی مهم یک وب سایت و چگونگی تغییر یافتن آن ها در گذر زمان است.
برای مشاهده عملکرد وبسایت خود،کافیست دامنه ی خود را در نوار جستجو تایپ کرده و سپس نحوه ی تاثیر به روز رسانی گوگل بر افزایش یا کاهش حضور وب سایت خود را بیابید.
ابزار رایگان شماره ی شش: گوگل آنالیز
اساسی ترین روش برای پیدا کردن مشکلات محتوای وب سایت شما، مراجعه به روند وب سایت خود در حساب گوگل آنالیز وب سایتتان می باشد.
حال که گوگل از به روز رسانی های پاندا هر 3، 4 هفته یک بار استفاده می کند، شما می توانید با یادداشت برداری از جدول زمانی هر به روز رسانی ، چگونگی تاثیر به روز رسانی های گوگل بر وب سایت خود را پیدا کنید.
کافی است مخاطبان خود را فیلتر کنید تا نتیجه ی ترافیک خالص و ارگانیگ خود را در 5 الی 10 ماه اخیر به دست آورید. سپس نحوه ی نمایش ترافیک را به ماهانه تغییر دهید. اگر ترافیک شما هر ماه به طور مداوم در حال نزول است، نشانه ای از مشکلات محتوای وب سایت شماست.
نتیجه گیری:
پاکسازی محتوای وب سایت
شما به طوریکه آن ها عمیق و اصلی باشند و در واقع ارزش ارائه به بازدیدکنندگان را داشته باشند به منظور کاهش میزان نوسانات ترافیک و افزایش وفاداری مشتریان وب سایتتان ، امری بسیارمهم است. اگر پیش از این محتوای وب سایت شما با استاندارد ها فاصله داشت، با به عرصه آمدن پاندای 4 ، شما چاره ی دیگری جز پاک سازی محتوای وب سایتتان برای افزایش ترافیک خالص خود ندارید. خبر خوب این است که هر وب سایت خوبی اول و آخر باید این کار را انجام دهد.
برای صاحب یک وب سایت که تمایل به وقت گذاشتن و ارائه ی مطالب مفید به بازدیدکنندگان را دارد، پاندا می تواند به عنوان بهانه ای برای بالا بردن سطح ??حتوای وب سایت ، نه فقط بالا بردن ترافیک خالص ، به کار گرفته شود.
از ابزار های ذکر شده استفاده کنید و برای ایجاد محتوای جذاب و مفید برای کاربران خود وقت بگذارید، سپس خواهید دید که ترافیک خالص وب سایت شما بیشتر از حد انتظار شما و بیشتر از دوران قبل از پاندا، افزایش خواهد یافت.


با سلام و احترام
خدمت کاربران عزیز وبکده به عنوان اولین پست خود و شروع همکاری با وبکده خواستیم 10 گام موثر برای جذب بازدید کننده رو براتون انتشار بدم از این پس مطالب جدید رو با موضوعات سئو و بهینه سازی سایت – بازاریابی و امثال اینان را در وبکده انتشار خواهیم داد. در ضمن عیدی ویژه ای هم به عنوان شروع همکاری با وبکدهرو براتون تنظیم کرده ام که انشاا… در روزهای آینده خواهید دید پس از این پس وبکده را با قدرت دنبال کنید!
خب بریم سر اولین مقاله
روشهای زیادی برای جذب بازدیدکننده برای سایت ها وجود دارد . ولی مطمئن باشید تنها روش های موثر خواهد بود که منجر به رضایت مخاطب و بازگشت مجدد آنها شوند.
در ضمن میزان زمانی که مخاطب در سایت شما صرف میکند و تعداد صفحاتی که میبیند نشان از موثر بودن سایت شماست و از اهمیت بالایی برخوردار است.
در زیر به 10 گام موثر و پرکاربرد برای جذب بازدید کننده اشاره میکنیم:
1- خبرنامه
خبرنامه ایمیلی داشته باشید. هنوز هم هستند کسانی که بجای خوراک، دوست دارند مطالب تازه سایتها رو درایمیل خود داشته باشند.
2-وبلاگ
حتی اگر یک سایت رسمی دارید، بودن یک وبلاگ در کنار سایت رسمی، مزایای زیادی دارد. محیط وبلاگ کمی صمیمی تر و برای برقراری ارتباط راحت تر می باشد .
3- پست مهمان
پست مهمان بنویسید ، این شیوه کمتر در بین وبلاگنویسان ایرانی دیده میشود اما یکی از موثرترین راه ها است. شما میتوانید یک مطلب قابل عرضه، به مدیر یک سایت ارسال کنید و از او بخواهید که آن مطلب را منتشر کند و ابتدا یا انتهای آن نام و لینک شما را درج کند .
4- شبکه های اجتماعی
از شبکه های اجتماعی غافل نشوید و در آنها حساب کاربری با نام یکسان آدرس سایت خود بسازید. این کار باعث میشود که شما بازار بزرگتر و گسترده تری برای تبلیغ نوشتههای خود داشته باشید.
5- به خود لینک دهید
کاملا واضح است که اگر در یک مطلب، به مطالب دیگر خود لینک دهید، بازدید شما بالاتر خواهد رفت و گردش و زمان ماندن در سایت بشتر خواهد شد.
6- نمایش مطالب پرطرفدار
در صورت نمایش عناوین مطالب مهم احتمال کلیک بر روی آن بیشتر است و این امر گردش بیشتری را در سایت ایجاد میکند و بازدید بیشتری برای شما به ارمغان می آورد .
7- ایجاد مطالب چالش انگیز
اگر میخواهید کاربرانتان را به بحث و چالش بیاندازید ، کافی است یک مطلب بحث برانگیز بنویسید که موجب
شود تا خوانندگان بر سر آن به بحث و چالش بپردازند .
8- افزایش سرعت سایت
بهینه سازی تصاویر و اسکریپتها و css های قالب و انتخاب هاست مناسب میتوانند عامل مهم افزایش سرعت قالب باشند این یک مورد نقش مهمی را خصوصا در ایران ایفا میکند چرا که اکثر کاربران از اینترنت پرسرعت برخوردار نیستند و از سرعت پایین برخوردارند.
9- فعالیت در انجمن های گفتگو
انجمن های گفتگو ، مکانی برای تجمع و گفتگوی افراد است. شما میتوانید لینک سایت خود را در انجمن های معروف قرار دهید (مثلا در امضای خود) و یا اینکه برای سایت خود یک انجمن بسازید.
10-تولید محتوای جدید
بله مهمترین گام رو در آخر مینویسیم تا بیشتر در ذهنتان بماند فراموش نکنید که تولید محتوای جدید یکی از گام های مهم افزایش بازدید هدف دار میباشد به ذهنتان بسپارید از مطالب تکراری و کپی کردن پرهیز کنید و مطالب و محتوای سایتتان را جدیدتر و خلق شده از ذهنتان ایجاد کنید.سئو
این 10 گام رو گفتیم انشاء ا… در آینده با روش ها و مقالات جدیدتری آشنا خواهید شد .
در ضمن طراحی سایت خود را به روز نگه دارید.
منبع : طراحی سایت ، طراحی لوگو


شاید یکی از مهمترین اصولی که خیلی از طراحان، چه آنهایی که طراحی سایت بهروز دارند و چه گرافیستهای چاپی و چهمهندسان پرتال نصب کن! توجهی به آن ندارند حجم سایت است. ناگفته پیداست که یک وبسایت سنگین چه زیانهایی می رساند: بسیاری از کاربران را خسته و پشیمان می کند، آمار بازدیدکنندگانی که برای چندمین بار به سراغ سایت ما می آیند کم می کند، تعداد بازدید از صفحات داخلی را کم می کند، حوصله موتورهای جستجو را برای ایندکس کردن سر می آورد و رتبه ما را در موتورهای جستجو می کاهد. البته سبک یا سنگین بودن حجم یک سایت نسبی است و بستگی به میانگین سرعت مخاطبانمان دارد. قطعا برای کاربر عادی ایرانی 100 کلیوبایت وزن قابل توجهی است ولی برای یک نفر در جایی که اسمش خارج است! شاید یک مگابایتش هم چیز زیادی نباشد.
طبق تجربه، طراحی کم حجم می تواند یکی از خصوصیاتی باشد که مشتریان را به سوی طراحان وب جذب کند. اما چه عواملی در سرعت سایت تاثیر گذار است؟ اول اینکه شیوه کد نویسی استاتیک بسیار مهم است: اینکه تا چه حد از CSS استفاده مفید بکنید. کدهای داینامیک نظیر php و asp معمولا به خاطر سرعت بالای سرورها در کمتر از یک ثانیه اجرا می شوند که زیاد به حساب نمی آیند! پس روی کدهای استاتیک که تر و تمیز باشند، و تمام CSS ها بیرون از محتوا و در یک یا چند فایل جدا ذخیره شوند تاکید بیشتری باید داشت. زیرا این باعث می شود در بارگزاری مجدد، این فایل از روی Cache کامپیوتر کاربر لود شود و در سرعت تاثیر مثبت دارد. در مورد فایلهای جاوا اسکریپت نیز وضع به همین منوال است. کدها را ترجیحا در فایلهای جدا باید ذخیره کرد و در هدر سایت فراخوانی کرد. در مواردی که ناچاریم کدها را در فایل اصلی بیاوریم، ترجیحا همه را به پایینترین خطوط کدهای استاتیک انتقال دهیم تا حوصله موتورهای جستجو از سر و کله زدن با این کدها سر نرود، و اگر برود چیز زیادی از دست نداده باشیم! ضمنا در استفاده از افکتهایی که با کتابخانههایی نظیر jQuery اجرا می شوند، باید حواسمان باشد که آیا استفاده از هسته جی کوئری (حدود 80 کلیوبایت) به اضافه کدهای آن افکت به صرفه هست یا نه! زیرا معمولا این کدها را اجنبی های کافر می نویسند که سرعت اینترنتشان خیلی بالاست و ممکن است به فکر سرعت اینترنت در برخی کشورهای دیگر (اسم نمی برم!) نباشند!
مساله مهم و حیاتی دیگر حجم و تعداد تصاویری است که در طراحی به کار می بریم. باید تا جای ممکن از تصاویر کمتر و کم حجمتر استفاده کنیم، و از ساختارهای پر عکس بپرهیزیم (باز هم قابل توجه گرافیستان چاپی). برای ذخیره تصاویر نیز حتما از بخش Save for web در فتوشاپ استفاده کنید. تصاویری که تعداد رنگهای محدودتری دارند، با پسوند gif و تصاویری که سایه روشن یا تنوع طیف رنگی بیشتری داند با پسوند jpg کم حجمتر میشوند. پسوند جدیدتر png-24 نیز که از قابلیت شفافیت آن نیز در مرورگرهای جدیدتر می توان استفاده کرد، معمولا از دو نوع قبلی پر حجم تر اما بسیار با کیفیت تر است. چاره دیگر استفاده از تصاویر کوچکی است که تکرار (repeat) می شوند. این روش برای سایه روشنها (gradient) و بافتها (patterns) بسیار کاربردی است.
عوامل دیگری نظیر میزان محتوا (متن و تصویر) در هر صفحه و نیز سرعت سرور، در سرعت بارگزاری صفحات وب موثرند. برای فشرده کردن فایلهای CSS و js و... از قابلیت gzip کردن در فایل htaccess می توان استفاده کرد. برای این منظور می توانید به بخش Compression در کنترل پنل (Cpanel) مراجعه نمایید.
شاید بد نباشد این را هم بگویم که قالبهای از پیش طراحی شده اکثر پرتالهای آماده (از جوملا گرفته تا تالارهای گفتگو) معمولا بسیار سنگین هستند و ساختارهایشان نیز پر از فایلهای خارجی و کدهای اضافه است.
منبع : طراحی سایت ، طراحی وب سایت ، بهینه سازی سایت ، طراحی لوگو ، طراحی آرم


بسیاری از مشتریان قبل از اینکه طراحی سایت خود را سفارش دهند، هاست و دامین خودشان را ثبت کرده اند، که اتفاق خوبی است. اما متاسفانه بعضی از مشتریان بدون پرس و جو درباره نوع هاست مورد نیاز اقدام به اجاره آن کرده و شرکت فروشنده هم مشاوره لازم را به آنها نداده است.
از آنجایی که در حال حاضر "اکثر" شرکتهای طراحی وب از CMSهای php مانند Joomla و WordPress و Drupal استفاده می کنند و برخی دیگر هم مثل مرکز طراحی اسپیرال یک CMS اختصاصی با php می نویسند، انتظار می روند شرکتهای فروش هاست حداقل اطلاعات لازم درباره تفاوتهای هاست Windows و Linux بدهند، و با توجه به اینکه جوملا و وردپرس و دراپال همه با زبان php توسعه یافته اند، در حالت طبیعی هاست Linux را پیشنهاد کنند.
شرکت "ایران هاست"، از جمله شرکتهای شناخته شده و گزینه اول بعضی از مشتریان بوده است و متاسفانه تمام پکیجهای این شرکت ویندوز است، آن هم با کانفیگ عجیب و غریب، بدون MySQL، محدودیت اکانت ایمیل، پنل مدیریتی Website Panel 2.0 (که کمترین امکانات را نسبت به سی پنل و پاراللز دارد) و قیمتی نسبتا بالا ارائه می کند.
فروش چنین پکیجهایی به هزاران مشتری ناآگاه و بدون مشاوره، علاوه بر اینکه دور از اخلاق حرفه ای است، باعث می شود اکثر مشتریان در مرحله طراحی و برنامه نویسی سایتشان دچار مشکل شوند و حتی برخی ترجیح دهند هاست دیگری بخرند.
البته ما قضاوتی درباره کیفیت سایر خدمات این شرکت نداریم، اما از "برندهای ایرانی" انتظار بیشتری می رود!
سوال: برای سایت های php شما چه هاستینگی را معرفی می کنید؟
این روزها در دنیا اکثر هاستها از نظر فضا و پهنای باند و... نامحدودند و از طرف دیگر هاستهای "پردازش ابری" (یا Cloud Computing Hosts) رقیب شرکتهای سنتی تر شده اند. با این معیارها هاست لینوکس خوب در شرکتهای ایرانی ندیده ام. با این حال هاستهای لینوکس وبدیتا (فناوری اطلاعات نگاه) نه از نظر امنیت و آپتایم، که از نظر پشتیبانی خوب و متعهد در کنار کانفیگ عرف و قیمت مناسب، گزینه پیشنهادی و تا حدودی سلیقه ای من بوده.
اما اگر مشکل پرداخت بین المللی و زبان انگلیسی (برای ارتباط با بخش ساپورت) ندارید، هاستهایی مثل بلوهاست (BlueHost) را پیشنهاد می کنم: فضا و پهنای باند نامحدود، کانفیگ عالی، آپشنهای اضافه خوب، و پشتیبانی فوق العاده عالی. همه اینها در حال حاضر سالانه حدود 60 دلار است. مطمئن باشید با انتخاب چنین هاستی طراح وب خود را خوشحال می کنید!
منبع : طراحی سایت ، طراحی وب سایت ، طراحی آرم ، ساخت لوگو ، سفارش طراحی لوگو




بازدید دیروز : 29
کل بازدید : 454025
کل یاداشته ها : 435